Polkafest logo
Verwijderen -

Informatie verwijderen uit Polkafest

Evenementen, kapellen, locaties, radioprogramma's en organisaties kunnen niet door de indiener zelf verwijderd worden. Het heeft de voorkeur om bijvoorbeeld te melden dat een evenement is geannuleerd of een kapel is opgeheven.


Een evenement annuleren

Een evenement dat niet doorgaat kun je annuleren door de evenement-informatie aan te passen en in het formulier bij "Evenement status (annuleren)" het vakje "Dit evenement is geannuleerd" aan te vinken. Er wordt dan automatisch een tekst aan het evenement toegevoegd om aan te geven dat dit geannuleerd is.

In de beschrijving van het evenement kan daarbij eventueel een reden worden aangegeven.

Door het evenement niet zomaar te verwijderen wordt het publiek er op geattendeerd dat het evenement geannuleerd is.


Een blaaskapel op niet meer actief zetten

Een blaaskapel die is opgeheven kun je op niet meer actief zetten door de kapel-informatie aan te passen en daarbij het vakje "Deze kapel is niet meer actief" in het formulier aan te vinken. Er wordt dan automatisch een tekst aan de kapel toegevoegd om aan te geven dat deze niet meer actief is.

Zo nodig kan hierbij de overige informatie worden aangepast. Door de kapel niet zomaar te verwijderen blijft de evenementenhistorie behouden.


Een locatie op niet meer actief zetten

Als een locatie onder een nieuwe naam wordt voortgezet kan de naam van de oude locatie worden aangepast, of er kan een nieuwe locatie worden aangemaakt.

In de beschrijving(en) van de locatie(s) kan een en ander worden toegelicht.

Als een locatie definitief is gestopt dan kan dit in de beschrijving van de locatie worden vermeld. Door een locatie niet geheel uit Polkafest te verwijderen, blijft deze voor de evenementenhistorie bestaan.


Een radioprogramma op niet meer actief zetten

Als een radioprogramma definitief is gestopt dan kan dit in de beschrijving van het radioprogramma worden vermeld.


Een organisatie met hart voor de blaasmuziek op niet meer actief zetten

Als een organisatie definitief is gestopt dan kan dit in de beschrijving van de organisatie worden vermeld.Wijzigen van gegevens voor de Polkafest Web App

Let op! Je kunt niet "als persoon" inloggen op Polkafest om gegevens aan te passen. Elk item heeft namelijk zijn eigen wijzigings gegevens. Iedereen die deze specifieke gegevens van een item heeft, kan dit aanpassen. Er is dus geen "Login" knop./p>

Klik hier voor informatie over het aanpassen van informatie in Polkafest:

   Aanpassen Pas de door jou ingevoerde Polkafest gegevens aan (een soort login per item)  

Je kunt ongepaste, ongewenste, foutieve of incomplete informatie ook melden door op het uitroepteken te klikken dat onderaan op elke gegevenspagina staat. Of klik:

   !   Meld Meld ongewenste inhoud, een wijziging of een aanvulling van Polkafest gegevens, of geef een verbetertip.

Polkafest behoudt zich het recht voor om alle gegevens aan te passen of te verwijderen.